Het Woerdense bedrijf MeetINoffice is genomineerd voor de prestigieuze Nationale Meeting Award 2016. Een jaar geleden stond op de Bleek 13 nog een verwaarloosd kantoorpand. De ondernemers Dennis Maaswinkel en Jonathan Ruijter kochten het pand tijdens een executieveiling en transformeerde het tot een modern trainings-, vergader- en congrescentrum.

Het resultaat is niet onopgemerkt gebleven. Een jaar naar de aankoop van het pand is MeetINoffice genomineerd in de categorie: ‘Meest bijzondere locatie 2016’ voor de Nationale Meeting Award. MeetINoffice strijdt met bedrijven als NH Grand Hotel Krasnapolsky en de geheel verbouwde Pier van Scheveningen.

Maaswinkel: “Ik was op zoek naar een goed bereikbare plek, dichtbij het station, met voldoende parkeerplekken. Maar vooral naar een plek waar we een grote zaal met een capaciteit tot 200 mensen konden creëren.” Zijn compagnon Ruijter vult aan: ”Het vraagt behoorlijk wat van je voorstellingsvermogen om de kleine kantoorruimtes die we kochten letterlijk te doorbreken. Maar het is ons gelukt. We hebben niet alleen een grote zaal gemaakt, maar creëerden op dezelfde etage ook meerdere (sub)zalen. Allemaal in een andere stijl.” De inrichting van de zalen is geïnspireerd op regionale bedrijven en thema’s.

Of de congreszaal, het grote dakterras, de inrichting, of het fraaie horecagedeelte doorslaggevend zijn geweest voor de nominatie of wellicht het mooie voorbeeld van ondernemerschap is het tweetal niet duidelijk. Vereerd zijn ze duidelijk wel. Al is daar maar weinig tijd voor: ze blijven werken aan hun aanbod. Zo worden nu plannen ontwikkeld voor het bouwen van een modern assessment center en webinar studio.

Wil je Dennis en Jonathan helpen? Stemmen kan nog tot donderdag 18 februari via: http://nationalemeetingaward.nl/Meest-Bijzondere-Locatie Eerst met eigen ogen kijken of MeetINoffice de award waard is? Vrijdag 12 februari kan je de hele dag zonder afspraak een rondleiding krijgen op de Bleek 13.