De passie voor eten & drinken zit in het DNA van het culinaire team van MeetINoffice bestaande uit Wouter en Gino. Die alle gerechten, hapjes, lunches en zoete lekkernijen bij MeetINoffice ter plekke en vers bereiden.

Onze chefs hebben hele verschillende achtergronden. Zo is Gino begonnen in sport en onderwijs en heeft Wouter als duizendpoot in de horeca veel verschillende functies gehad zoals Chef de Cuisine en Maître d’Hôtel. Maar wat ze delen is een passie voor koken en lokale producten.

 

Lokale poducten

Het werken met lokale producten, is begonnen met hoe kan het ook anders, de kazen uit Woerden en het Groene Hart. Kazen zoals de Woerdense Reypenaer en het uit Montfoort afkomstige Doruvael zijn favorieten in de keuken. Maar de regio heeft ook zoveel meer te bieden zoals: Meel van molen De Windhond en vlees van scharrelslagerij Zwetsloot die zijn eigen varkens houdt. Het werken met lokale leveranciers is niet alleen goed voor de regio maar is ook een bron van inspiratie. De meeste van onze leveranciers denken mee met nieuwe gerechten vanuit hun eigen passie en dat maakt het een mooie samenwerking.

Zo heeft het onze chefs ook geïnspireerd om zelf groente en fruit te verbouwen. Appels, courgettes, pompoenen, tomaten en paprika’s verbouwen ze inmiddels allemaal in de MeetINoffice tuin op het dakterras. Waarvan deze zomer al de eerste courgettesoep is gemaakt!

 

Nieuw menu!

Onze chefs hebben niet stilgezeten deze zomer en hebben ze nieuwe gerechten toegevoegd aan het menu! Zoals de Flammküchen, een ‘Germaanse Pizza’ met een dunne bodem van brooddeeg die met gevarieerd beleg in de oven bereid wordt, een heerlijke warme snack of aanvulling op de broodjeslunch.

Een lunch hoeft natuurlijk niet alleen uit broodjes te bestaan. Een krabkoekje is een heerlijk lauw-warm alternatief, in combinatie met wat rucola en een heerlijk fris sausje.

De boterkoek is inmiddels al een MeetINoffice klassieker, maar wat variatie kan natuurlijk geen kwaad. Huisgemaakte gevulde koeken zijn het resultaat. Heerlijk deeg gevuld met amandelspijs vers uit de oven!

Verse, lokale producten en alles huisgemaakt dat is wat onze gasten mogen verwachten! Met vanaf nu bij elke broodjeslunch een extra verrassing zoals een warme snack of soepje. Wij mochten al proeven maar wil jij ook ervaren wat ons culinaire team voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!

contact