BlogCongreslocatie MeetINoffice

FOI is hét opleidingsinstituut voor financiële professionals in de zakelijke dienstverlening, non-profit sector en het bedrijfsleven. Met een breed aanbod van actuele praktijkgerichte opleidingen op het gebied van finance, vastgoed en persoonlijke vaardigheden, zorgen wij voor volledige competentie ontwikkeling. De opleidingen die FOI ontwikkeld zijn altijd op maat. Het toepassen van kennis staat daarbij centraal. Niet de theorie. We gebruiken de praktijk die de cursist zelf meeneemt. Dit in combinatie met opleidingstools en praktische handvatten, zorgt voor sterke competentie ontwikkeling die direct na de opleiding toepasbaar is in de dagelijkse praktijk.

Om onze missie te bereiken is er o.a. uniformiteit nodig wat betreft locatie van opleidingen. Een locatie is tevens het visitekaartje van FOI. Al bij binnenkomst vormen cursisten hun eerste indruk over een opleiding. We waren daarom op zoek naar een centraal gelegen vaste opleidingslocatie waar gastvrijheid, kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Omdat we in het verleden al een aantal keer bij MeetINoffice opleidingen hebben verzorgd zijn we hier uitgekomen. Door het enthousiasme en meedenken van Jonathan was het zo geregeld en hebben we er het volste vertrouwen in dat we de cursisten van FOI met een gerust hart naar MeetINoffice kunnen sturen!

– Jaap Huurnink –