Blog

In februari 2018 is de bouw van een kas op het dak afgrond. De kas is gebouwd door kassenbouwers uit het Westland maar aangepast tot comfortabele verblijfsruimte. Zo is de kas voorzien van extra dik glas en wordt de ruimte verwarmd en gekoeld door een duurzaam bodemenergiesysteem.

Vanuit de kas is er een uniek vrij uitzicht over Woerden en omgeving waaronder het historische stadscentrum. De ruimte is geschikt voor onder andere borrels, luxe diners en zakelijk lunches. De catering wordt bereid in de open keuken waar in de kas gekweekte producten worden gebruikt. Zo wordt er onder andere rucola, tomaat, ui en munt voor verse muntthee in de kas tussen de gasten gekweekt.

De kas kan in combinatie met het reeds aanwezige restaurant en dakterras 200 personen verwelkomen. Met een innoverend videoprojectiesysteem van 50m2 in de plenaire ruimte is MeetINoffice een onderscheidende locatie geworden voor zakelijke evenementen.