Blog

MeetINoffice is de trotse winnaar geworden van de Woerdense duurzaamheidsprijs!

De prijs wordt elke 2 jaar uitgereikt en is een intitiatief van van D66 Woerden, dat daarmee duurzaam opererende ondernemers in het zonnetje wil zetten. MeetINoffice heeft de vakjuryprijs ontvangen uit handen van juryvoorzitter Maria van der Heijden, directeur van MVO Nederland.

Fractievoorzitter en jurylid Saskia van Altena: “Er waren uitstekende kandidaten aangedragen, dus zowel voor de jury als voor het publiek was het moeilijk om een keuze te maken. De inzet van MeetINoffice overstijgt echt het eigen bedrijfsbelang, dat gaf voor de jury de doorslag.”

Het komende jaar gaat MeetINoffice veel verder met het doorvoeren van zichtbare en niet zichtbare duurzame verbetering. Zo wordt in 2019 de gevel van locatie de Bleek 13 een groene gevel, meer dan 1000 planten vormen een waar insectenhotel. Niet alleen duurzaam, maar ook heel mooi. Daarnaast heeft MeetINoffice de ambitie en uitgewerkte plannen om in 2020 helemaal van het gas af te gaan.