BlogGeen categorie

Goed nieuws; 1,5 meter bijeenkomsten vanaf 1 juni!

De corona maatregelen worden vanaf 1 juni versoepeld. Vanaf 1 juni mogen we groepen tot 30 personen ontvangen, vanaf 1 juli groepen tot 100 personen.

1,5 meter evenementen
Voor de bijeenkomsten geldt dat personen 1,5 meter afstand van elkaar moeten kunnen houden, zowel in de zaal als in de cateringruimte. We hebben afgelopen periode bedacht hoe we dit op een veilige manier kunnen uitvoeren.

Maximaal 30 personen per ruimte

We zijn er klaar voor om groepen tot 30 personen per ruimte te ontvangen, waar gasten ruim afstand tot elkaar kunnen houden! Om onze gasten extra van dienst te zijn, staan er in de vergaderruimtes een koffiemachine en kan er, in de meeste gevallen geluncht worden in de zaal waardoor verschillende groepen zo min mogelijk contact hebben met elkaar.

Zie onderstaande PDF documenten voor een uitgebreide uitleg per locatie.

Uitleg 1,5 meter locatie de Bleek(PDF)

Uitleg 1,5 meter locatie de Polanerbaan(PDF)