Congreslocatie vlakbij Utrecht

In het midden van Nederland, nabij Utrecht, bevindt zich locatie de Bleek van MeetINoffice. Locatie de Bleek beschikt over een flexibel in te richten plenaire ruimte en 9 subruimtes. Deze locatie is uitermate geschikt voor congressen tot 200 personen.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens uw congres. Wij nemen proactief lastige taken uit handen en maken samen uw congres tot een succes.

Gratis parkeren voor de deur

Door de ideale ligging van locatie de Bleek, 5 minuten verwijderd van de A12, is er sprake van een optimale bereikbaarheid. Direct voor de deur hebben wij meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Komen uw gasten niet met de auto, maar met de trein? MeetINoffice is binnen 10 minuten lopend bereikbaar vanaf Station Woerden.

Uw congres, onze faciliteiten

Onze moderne en comfortabel ingerichte congresruimtes zijn geschikt tot 200 personen. Audiovisuele middelen en glasvezel internet bieden mogelijkheden voor live uitzending en video conferencing.

Horeca met dagverse producten

Met verse producten uit de streek, bereidt ons culinaire team in de open keuken dagelijks tussendoortjes, lunches, borrelhapjes en diners. Naast koffie en thee serveren wij afhankelijk van het seizoen diverse smaakwaters zoals limoen-, munt- of aardbeienwater.

Exclusiviteit van uw congres

Deze exclusiviteit houdt in dat uw groep de gehele locatie tot zijn of haar beschikking heeft!

Betalen per persoon

Uw congres uitverkopen is niet vanzelfsprekend. Wij begrijpen dit maar al te goed en ondernemen met u mee. Wij rekenen daarom geen locatiehuur, maar een arrangementsprijs per persoon. Mochten de inschrijvingen tegenvallen, drukt er geen vaste locatieprijs op uw budget.

Groot formaat videoprojectie: Maatwerk voor uw congres

Het Moods theater beschikt over verschillende ‘standaard’-projecties. U kunt hierbij denken aan bewegende beelden van een aquarium, de zee of een rustgevend haardvuur. Deze standaard achtergronden zijn inbegrepen bij uw locatiehuur.

Wij bieden u ook de mogelijkheid om een op maat gemaakte videoprojectie, in de stijl van uw eigen organisatie, te presenteren. Tegen een kleine meerprijs maakt u de bijeenkomst of congres persoonlijk. U kunt hierbij denken aan een bedrijfsfilm of een fotocollage met beelden van uw organisatie.

Moods theater

Het Moods theater is de grootste ruimte van MeetINoffice en geschikt als plenaire vergaderruimte. Het Moods theater is gelegen op de derde verdieping en daardoor zowel vanaf de ontvangst-, als de cateringruimte gemakkelijk te bereiken.

Het Moods theater beschikt over het unieke videoprojectiesysteem ‘Moods on demand’. Dit is een videowand van maar liefst 50 vierkante meter, welke een enorme impact maakt op uw gasten. De ruimte is standaard ingericht met audiovisuele middelen, zoals 2 beamers, projectieschermen en draadloze microfoons. De aanwezige led-verlichting maakt dat de zaal in elke kleur te verlichten is. Zo kunt u er voor kiezen om de zaal te verlichten in uw bedrijfskleuren!

De 6 aangrenzende subruimtes maken deze verdieping uitermate geschikt voor een besloten congres met break-out sessies.

Plattegrond Congreslocatie

0001

Ruimtes

De ruimtes zijn gelegen op de tweede en derde verdieping. Op de derde verdieping bevinden zich het Moods theater en zes break-out zalen. Een verdieping lager liggen nog drietal ruimtes welke tijdens een congres gebruikt kunnen worden voor break-out sessies, workshops of brainstormsessies.

Op de bovenste verdieping bevindt zich het restaurant EET. De open keuken vertoont de dagelijkse bereiding van gerechten, met verse producten uit de lokale omgeving, door onze koks. Het restaurant beschikt over een capaciteit van 200 personen, met ruim voldoende zitplaatsen.

Aangrenzend bevindt zich de ZuidKas en KasXL. Dit zijn unieke evenementenlocaties, met een bijzondere sfeer en prachtig uitzicht over Woerden.

Tarieven

Bij MeetINoffice betaalt u geen zaalhuur. Onze tarieven zijn opgesteld aan de hand van een arrangementsprijs per persoon. Zo bent u niet gebonden aan hoge vaste kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

  • 4-uurs arrangement – € 22,50 p.p. (exclusief lunch)
  • 8-uurs arrangement – € 52,50 p.p. (inclusief lunch)

Lager budget? Kijk ook eens op onze budgetlocatie

Controleer de beschikbaarheid