Congreslocatie vlakbij Utrecht

Locatie de Bleek van MeetINoffice ligt centraal in midden Nederland, vlakbij Utrecht en is uitermate geschikt voor congressen tot 200 personen. Naast een flexibel in te richten plenaire ruimte beschikt de locatie over 9 subruimtes.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

U kunt rekenen op onze persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens uw congres. Wij nemen proactief lastige taken uit handen en maken samen uw congres tot een succes.

Gratis parkeren voor de deur

Met 140 gratis plaatsen direct voor de deur is er voor iedere gast een parkeerplaats. Gelegen binnen 5 minuten van de A12 maakt de bereikbaarheid van onze locatie optimaal.

Uw congres, onze faciliteiten

Onze moderne en comfortabel ingerichte congresruimtes zijn geschikt tot 200 personen. Audiovisuele middelen en glasvezel internet bieden mogelijkheden voor live uitzending en video conferencing.

Horeca met dagverse producten

Tussendoortjes, lunches, borrelhapjes en diner worden dagelijks, met verse producten uit de streek, ter plekke bereid door ons culinaire team. Naast koffie en thee serveren wij afhankelijk van het seizoen diverse smaakwaters zoals limoen-, munt- of aardbeienwater.

Exclusiviteit van uw congres

Indien gewenst staat het gehele pand van MeetINoffice tot uw beschikking. Dit betekent dat u ook gebruik kunt maken van de kleinere vergaderruimtes, break-out rooms, video conferencing kamer en onze lounge werkplekken.

Betalen per persoon

Uw congres uitverkopen is niet vanzelfsprekend. Wij begrijpen dit maar al te goed en ondernemen met u mee. Wij rekenen daarom geen locatiehuur, maar een arrangementsprijs per persoon. Dus al de inschrijvingen tegen vallen, drukt er geen vaste locatieprijs op uw budget.

Groot formaat videoprojectie: Maatwerk voor uw congres

MeetINoffice beschikt over verschillende ‘standaard’-projecties, zoals bewegende achtergronden van een aquarium, zee of rustgevend haardvuur. Deze standaard achtergrond zijn zonder meerkosten inbegrepen in uw locatiehuur.

Om uw bijeenkomst of congres eigen en persoonlijk te maken is het mogelijk om, tegen een kleine meerprijs, op maat gemaakte videoprojectie in de stijl van uw eigen organisatie te presenteren. Denk aan een bedrijfsfilm of een fotocollage met beelden van uw eigen organisatie. Op deze manier kunt u uw publiek meenemen in de totale branding van uw merk of bedrijf.

Moods theater

Moods theater is de grootste ruimte van MeetINoffice en geschikt als plenaire vergaderruimte. De zaal is gelegen op de derde verdieping en makkelijk te bereiken vanuit de ontvangst- en cateringruimte.

Moods theater beschikt over het unieke videoprojectiesysteem ‘Moods on demand’. Dit is een videowand van maar liefst 50 vierkante meter, welke een enorme impact maakt op uw gasten.

Op dezelfde verdieping zijn 6 subzalen gelegen, waardoor deze verdieping uitermate geschikt is voor een besloten congres met break-out sessies. De ruimte is standaard ingericht met audiovisuele middelen, zoals 2 beamers, projectieschermen en draadloze microfoons. Door de aanwezige led verlichting is de zaal in elke kleur te verlichten, zo kan de zaal worden verlicht in uw bedrijfskleuren.

Meer informatie

Plattegrond Congreslocatie

Plattegrond

Ruimtes

De ruimtes zijn gelegen op de tweede en derde verdieping. Op de derde verdieping bevindt zich het Moods theater en zes break-out zalen. Een verdieping lager liggen nog drietal ruimtes welke tijdens een congres gebruikt kunnen worden voor break-out sessies, workshops of brainstormsessies.

Op de bovenste verdieping bevindt zich het restaurant, voorzien van eigen open keuken, waar dagelijks door onze koks verse gerechten worden bereid met verse producten uit de lokale omgeving. Het restaurant biedt ruimte aan 200 personen met veel zitplaatsen.

Tarieven

Bij MeetINoffice betaalt u geen zaalhuur, maar een arrangementsprijs per persoon, die begint bij € 15,- p.p. Zo bent u niet gebonden aan hoge vaste kosten, en komt u nooit voor verassingen te staan. 

  • 2-uurs arrangement – € 15,- p.p.
  • 4-uurs arrangement – € 19,- p.p.
  • 6-uurs arrangement – € 41,- p.p. (inclusief lunch)
  • 8-uurs arrangement – € 48,50 p.p. (inclusief lunch)

Lager budget? Kijk ook eens op onze budgetlocatie

Controleer de beschikbaarheid