Proeflokaal Reypenaer

Reypenaer Proeflokaal bij het historisch kaaspakhuis in Woerden

Naast uw vergadering of bijeenkomst op zoek naar een activiteit? Wij bieden de mogelijkheid een kaasproeverij te volgen in ons historisch kaaspakhuis in Woerden, samen met een rondleiding. Dit is alleen mogelijk voor groepen van minimaal 10 personen. U krijgt een rondleiding in het oude pakhuis en kunt ervaren hoe het oude vak van kaasmeester wordt uitgeoefend. Het poetsen en keren van de kazen, het luiken openen en sluiten, het beoordelen van de kaas. Informatie over de invloed van het weer, het microklimaat in het oude pakhuis, de invloed van de Oude Rijn en nog veel meer. Aansluitend kunt u deelnemen aan een kaasproeverij.

Reypenaer rijpt in een historisch kaaspakhuis uit 1906 in Woerden. Door het bijzondere microklimaat dat in de loop van de tijd in het oude kaaspakhuis is ontstaan en de natuurlijke wisselingen van temperatuur en luchtvochtigheid, ontstaat de bijzonder mooie smaak.

Het Reypenaer kaaspakhuis is te zien in onze vergaderzaal ‘Kaas’ waar een grote afbeelding te zien is en een oude traditionele kaaspers.

BEZOEK DE WEBSITE VAN KAASPAKHUIS REYPENAER