De passie voor eten & drinken en gastvrijheid zit in het DNA van het team van MeetINoffice. Catering zien we als belangrijk ingrediënt voor iedere bijeenkomst. Op locatie de Bleek worden de gasten ontvangen in het sfeervolle restaurant EET. Op de Polanerbaan is de lounge, die het gevoel geeft van een huiskamer, de ruimte waar we uw gasten graag verwelkomen.

Sfeerimpressie 

Onderstaande foto’s geven een impressie van de vele mogelijkheden bij MeetINoffice, op het gebied van catering. Bij MeetINoffice wordt uw ontbijt, lunch of borrel op maat gemaakt. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van lokale producten, zoals Woerdense Reypenaer kaas, en verschillende groente en fruit uit onze eigen KAS.

Maatwerk

Catering is altijd een onderdeel van een bijeenkomst bij MeetINoffice. Het eten & drinken in de offerte is gebaseerd op de duur van uw programma, uw persoonlijke voorkeuren en het budget voor de catering. Graag hebben we persoonlijk contact met u zodat we een op maat gemaakt voorstel kunnen maken.

Dagelijks vers brood en verse producten uit de streek

Video’s

Bij MeetINoffice vinden wij het erg belangrijk om zoveel mogelijk lokale, duurzame en eigen gekweekte dagverse producten te gebruiken in onze keuken. Onderstaande video’s laten een aantal van onze lokale leveranciers zien, zoals Slagerij Zwetsloot waar al ons vlees vandaan komt.