De passie voor eten & drinken en gastvrijheid zit in het DNA van het team van MeetINoffice. Catering zien we als belangrijk ingrediënt voor iedere bijeenkomst. Op locatie de Bleek worden de gasten ontvangen in het sfeervolle restaurant EET. Op de Polanerbaan is de lounge, die het gevoel geeft van een huiskamer, de ruimte waar we uw gasten graag verwelkomen.

Foodbook

Impressie van onze catering

Catering

Catering is altijd een onderdeel van een bijeenkomst bij MeetINoffice. Het eten & drinken in de offerte is gebaseerd op de duur van uw programma. Gebaseerd op uw wensen en budget kunt u een keuze maken welk optie het beste bij de bijeenkomst past. Geïnteresseerd naar de cateringmogelijkheden? Maak dan zelf uw offerte met daarin onder andere eten & drinken. Mocht u wensen hebben afwijkend van een pakket dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen voor een aangepast voorstel.

Dagelijks vers brood en verse producten uit de streek

Catering MeetINoffice

Eten

Al het eten bij MeetINoffice wordt vers en ter plekke bereid door het culinaire team. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van ambachtelijke producten uit de regio. Zo worden hapjes uit onze eigen bakkerij en pannenkoekjes bereid met meel gemalen in de lokale molen. Het Groene Hart staat bekend om zijn overheerlijke kazen waaronder het bekende Woerdense Reypenear en het uit Montfoort afkomstige Doruvael, welke uiteraard niet in onze keuken ontbreken. Naast lunches, pauze hapjes en borrelhappen bereiden we ook graag een diner voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak zelf een offerte of informeer naar al ons eten & drinken.

Drinken

De overheerlijke verse koffies zorgen voor een uitstekend begin van uw dag. Op onze luxe WMF machines kunnen uw gasten met een druk op de knop zelf een keuze maken uit een café creme, cappuccino of caffè latte. Daarnaast kan er een keuze gemaakt worden uit diverse theesoorten, waaronder thee van verse munt uit eigen tuin.

Verse smaakwaters zorgen voor een heerlijke verfrissing tijdens een pauze. Afhankelijk van het seizoen serveren we diverse smaakwaters zoals limoenwater, muntwater en aardbeienwater.

Een uitgebreide borrel? Maak zelf een offerte of informeer naar de mogelijkheden.

Catering - water

Video’s