De visie van MeetINoffice is dat internet op een vergaderlocatie net zo belangrijk is als stromend water. Steeds vaker worden bijeenkomsten ondersteund met presentaties die in ‘the cloud’ staan of worden filmpjes van Youtube vertoond. Daarnaast worden regelmatig congressen live online uitgezonden, zodat mensen die niet op de locatie aanwezig kunnen zijn ook het programma kunnen volgen. Snel en betrouwbaar glasvezel internet is daarom essentieel en zonder extra kosten beschikbaar.

Gratis

De glasvezel internet verbinding is voor alle bezoekers gratis toegankelijk via Wifi, zonder toegangscode. Daarnaast is er een met een code beveiligde Wifi verbinding met een gereserveerde bandbreedte, alleen bestemd voor organisatie en sprekers. Zo zijn sprekers altijd verzekerd van een hoge internetsnelheid.

Mocht er een internet storing zijn bij de glasvezel internet provider, dan kan er snel overgeschakeld worden naar een andere lijn. Als back up is er een 30 Mbit VDSL verbinding van een andere provider aanwezig.

Snel internet tijdens uw vergadering

Vergaderzaal in klas opstelling

Internet locatie de Bleek

Locatie de Bleek beschikt over een glasvezel verbinding van 100 Mbit, dit is vergelijkbaar met een 800 Mb/s verbinding waar door providers in het algemeen aan consumenten gecommuniceerd wordt. Voordeel van glasvezel is dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid. U kunt dus met dezelfde snelheid gegevens het internet opsturen (uploaden), als dat u deze eraf haalt (downloaden). De uploadsnelheid is essentieel bij het live uitzenden van bijeenkomsten, waar videobeelden het web worden opgestuurd. Daarnaast wordt bij een videoconferentie het gebruik van een glasvezel internet verbinding sterk aanbevolen.

Internet locatie de Polanerbaan

Locatie de Polanerbaan beschikt over 2 internet verbindingen van 50Mb/s. Deze zijn van verschillende providers waardoor de continuïteit gegarandeerd is. Het Wifi netwerk is vrij toegankelijk voor alle bezoekers. Daarnaast is er in elke ruimte een bedraade verbinding aanwezig voor sprekers en organisatie.

MeetINoffice