Het ervaren team van MeetINoffice neemt de praktische organisatie van uw congres, vergadering of training bij u uit handen. Met onze ‘in house’ partners kunnen we u zelfs assisteren met de uitnodiging van deelnemers, de marketing rondom uw congres,vergadering of training en het bedenken van de programma inhoud. Uiteraard bent u ook vrij dit zelf te verzorgen. Bekijk onze partners in huis:

Budeco

Budeco is een full service Business Development bureau met als uitgangspunt: online first. Zij zien business development als het slim combineren van marketing en sales. Ze denken niet alleen mee met de strategie, maar zorgen – indien gewenst – ook voor een perfecte implementatie. Soms door uw eigen medewerkers te trainen en te begeleiden, maar vaak ook door de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor het eindresultaat.

Het Budeco team heeft een ruime ervaring in het succesvol inzetten van online toepassingen. Niet alleen met social media en website, maar ook met het realiseren en inzetten van web- en mobiele apps en opzetten en optimaliseren van online reclame campagnes via bijvoorbeeld Facebook, Linkedin, Twitter en Google.

Budeco, the business development company

Shoot the Moon Music

Shoot the Moon Music is het bedrijf van gitarist, songwriter & producer Tjeerd van Zanen.

STM Music is gespecialiseerd in het componeren, produceren en mixen van muziek voor artiesten, bedrijven en omroepen (tv-leaders). Bijvoorbeeld: Ilse de lange, Thé Lau, Nils Krake, Bastiaan Ragas, Junior Songfestival, Het Rode Kruis, Participatie Perspectief, Microsoft, Campina, BankGiro Loterij, Tuvala Media, Tommy Hilfiger. BNN/Vara, AVRO/Tros, KRO.

Tjeerd is tevens werkzaam als docent Songwriting en Productie bij Codarts (conservatorium) in Rotterdam en Artez (conservatorium) in Enschede.

Alko Media

Iedereen die gebruik maakt van onze locatie kan, indien gewenst, hun evenement straks ondersteunen met video, webcasts, webinars, videoregistraties en sfeerreportages van bijeenkomsten.

We bespreken uw wensen, doelen en visie en vormen samen met u een beeld over uw bedrijfsfilm, online video, commercial of productie. Dit alles doordrenkt met een saus van creativiteit en professioneel media advies.

U ontvangt een projectvoorstel voor de productie en inzet van de video. Het is tijd voor de productieplanning, de uitwerking van het draaiboek en de opname en productie van uw video. Bij alle opdrachten waarborgen we de kwaliteit door het toepassen van de juiste cameratechniek, (Camjo, ENG, DSLR, Steadicam, Movi of Ronin) visagie, professionele voice-overs en animaties.

Uw bedrijfsfilm verdient meer dan alleen een plekje op een website, uw video verdient kijkers. Ons werk stopt niet na het produceren. Op basis van uw doelen maken we een stappenplan voor de inzet en waar gewenst een uitgebreide mediastrategie met media-inkoop.

Alko Media

Ook Partner worden van Meetinoffce? Neem contact met ons op!