MeetINoffice heeft met Alko Media een vaste leverancier voor video in huis. Voor de huur van losse camera’s, de productie van
sfeerverslagen, (meer camera) registratie, (Facebook) live streams en meer bieden wij u het gemak van een unieke one-stop-shop.
Voor haar klanten ontwikkelt Alko Media video ideeën, concepten en strategieën. Ze produceren, ontzorgen en leveren een optimaal resultaat.

Losse camera

Professionele Sony camera op statief met draadloze dasspeldmicrofoon of aansluiting op geluidsinstallatie. Weergave mogelijkheid via HDMI. Opname digitaal HD. Bestanden worden na afloop 1 op 1 verstuurd via WeTransfer. Exclusief uren voor selectie of montage van de beelden. De camera wordt geleverd in uw vergaderzaal en de werkwijze wordt aan u uitgelegd. Prijs € 195,-

null

null

Camera met bediening

Professionele Sony camera op statief met draadloze dasspeldmicrofoon of aansluiting op geluidsinstallatie. Weergave mogelijkheid via HDMI. Opname digitaal HD.
Een medewerker van ALko Media zal de camera gedurende een dagdeel bedienen. Bestanden worden na afloop verstuurd via wetransfer. Exclusief selectie of montage van de beelden. Prijs € 495,-

Sfeerverslag

Een zelf regisserende camera filmt de aankomst van uw gasten, het ontvangst, delen van presentaties en de afsluitende borrel of bijeenkomst. Als gewenst is het mogelijk gesprekjes met gasten of u als organisatie op te nemen. Van de sfeerbeelden, power quotes uit presentaties en de interviews wordt een sfeerreportage van 1 tot 3 minuten gemaakt in uw huisstijl. Met een juist planning is deze video dezelfde dag nog klaar.

Prijs € 750,-

null

null

LIVE REGISTRATIE, WEBCAST OF STREAMING

Vergroot het bereik van uw evenement. Leg de waardevolle inhoud vast. Maak een registratie om aan uw klanten te sturen of stream uw bijeenkomst live via Facebook, YouTube of op een afgesloten stream. Er is veel mogelijk. Dit kan al eenvoudig met een hoge kwaliteit en een camera of als complete webinar. Vraag naar de mogelijkheden. Prijs € 795,-

Facebook live

Met Facebook live deel je jouw evenement of presentatie direct met je doelgroep. Mensen die niet bij je evenement aanwezig zijn, krijgen via de livestream een unieke indruk.
Je deelt kennis, vergroot bekendheid en met interactieve content betrek je potentiele klanten. Misschien zijn ze de volgende keer graag bij je evenement aanwezig.
Videostreaming kan door in huis producent Alko Media aangeboden worden via een stream die is beschermd met een wachtwoord of openbaar via Facebook en YouTube.

  • Vergroot betrokkenheid: gebruikers spenderen meer dan 3 keer zoveel tijd aan je video als je live bent en reageren 10 keer vaker.
  • Laat je evenementen groeien: de kans is groter dat mensen die een livestream van een evenement bijwonen, dit evenement de volgende keer bezoeken.
  • Live video is kosteneffectief: Dankzij Facebook en YouTube is Live technologie beschikbaar en toegankelijk en zie je door het hoge bereik een positieve return on investment.

Facebook live is al mogelijk vanaf € 795,-

Uitbreiding

Heeft u vragen over de mogelijkheden rondom videoregistratie? Neem contact met ons op, wij denken graag met u mee.