Voor onze vergaderlocatie de Polanerbaan:

Gastheer / gastvrouw & Administratieve ondersteuning

Functieomschrijving
MeetINoffice zoekt per september/oktober 2019:
Een enthousiaste, gastvrije en nauwkeurige gastheer / gastvrouw. Vanuit onze vestiging aan de Polanerbaan ben je het gezicht en het aanspreekpunt voor onze vergadergasten en kantoorhouders. Daarnaast ondersteun je in administratieve werkzaamheden. Wij zoeken ondersteuning voor 14 uur per week. Afhankelijk van drukte, bezetting en overleg wordt er ingeroosterd.

De functie is voor 14 uur per week, doorgaans tussen 08:00 en 15:00 uur.

Dit ga je doen:

Als gastheer / gastvrouw ontvang je onze vergadergasten en wijst ze naar de juiste zaal/werkplek. Je onderhoudt de lounge, koffiebuffetten, vergaderzalen en de facilitaire ruimtes gedurende de dag. Je ondersteunt in verschillende administratieve werkzaamheden in samenwerking met de directie. Je beheert verschillende boekingssystemen voor reserveringen. Je controleert de voorraden en besteld via de chef-kok de gewenste benodigdheden.

Je werkomgeving:

Vanuit onze vestiging Polanerbaan 13 in Woerden, werk je zelfstandig. Voor lunches en cateringwensen heb je veel contact met de keuken vanuit onze vestiging aan de Bleek 13 waar de bereidingen worden gedaan. De medewerkers van MeetINoffice zijn gastvrij en gedreven. Werktijden voor deze functie zijn doorgaans tussen 08:00 uur en 15:00 uur van maandag tot vrijdag, uitzonderingen komen voor op deze dagen. Flexibiliteit is van groot belang in deze functie.

Jouw profiel:

  • Een gastvrij, enthousiast en energiek persoon
  • Altijd creatief en ambitieus om ons product te verbeteren
  • Secuur en nauwkeurig om het bedrijf te helpen groeien
  • Je kan goed zelfstandig werken

Wat wij jou bieden:

  • Een aanstelling met uitzicht op een vast contract
  • Werken in een gezellig bedrijf met een jong team, de functie is wel zelfstandig
  • Salaris conform horeca cao en ervaring
  • Een 14-urige werkweek, in overleg in te delen

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct door je motivatiebrief met CV te sturen naar Dennis Maaswinkel, dennis@meetinoffice.nl
Voor vragen kun je bellen naar 0348 48 21 22 op maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 16:00 uur.

  • Geaccepteerde bestandstypen: pdf, doc, docx, txt.
Het team van MeetINoffice Woerden
“MeetINoffice bied een gezellige stage plaats, waar je erg wordt gewaardeerd, verantwoordelijke taken krijgt en er meegedacht wordt in het maken van de stage opdrachten. Met gevarieerde werkzaamheden is elke dag bij MeetINoffice een nieuwe uitdaging.”

Iris van Vliet, Facilitair leidinggevende,
ROC Leiden

“Gedurende mijn stage bij MeetINoffice heb ik elke dag bijgeleerd, zowel op operationeel, marketing en strategisch niveau. Een plek waar je mening telt, waar je veel verantwoordelijkheid krijgt en waar er samen met een hecht team een zo goed mogelijk product wordt neergezet is wat mijn stageperiode bij MeetINoffice tot een succes maakt. .”

Dominique van der Horst – Bedrijfskunde MER,
Hogeschool van Amsterdam