50m2 video projectie – Moods

De naam zegt het eigenlijk al; ontmoeten in verschillende sferen. Sinds februari 2017 presenteert MeetINoffice een innovatief en nieuw concept; ‘Moods On Demand’!

Met één druk op de knop videoprojectie
Met het unieke ‘Moods on Demand’ concept kan de neutraal ingerichte plenaire zaal met één druk op de knop naar een sfeer worden omgetoverd die aansluit bij het thema van de bijeenkomst of de look & feel van uw organisatie. Dit wordt gecreëerd met behulp van video projectie op de gehele wand van de lange zijde van de zaal.

Maatwerk voor uw congres
MeetINoffice beschikt over verschillende ‘standaard’-Moods, zoals bewegende achtergronden van een aquarium, zee of rustgevend haardvuur. Deze standaard achtergronden zijn zonder meerkosten inbegrepen in uw locatiehuur.

Om uw bijeenkomst of congres eigen en persoonlijk te maken is het mogelijk om, tegen een kleine meerprijs, op maat gemaakte Moods in de stijl van uw eigen organisatie te presenteren. Denk aan een bedrijfsfilm of een fotocollage met beelden van uw eigen organisatie. Op deze manier kunt u uw publiek meenemen in de totale branding van uw merk of bedrijf.

Impressie Moods Video projectie

Ontdek MeetINoffice, de vergader- en congreslocatie van Midden-Nederland. NIEUW! 50m2 videoprojectie!

Kosten

Bij het boeken van het Moods theater, zitten de “standaard-Moods”-sferen als service al inbegrepen bij de prijs. Wilt u net iets meer en wilt u het evenement of congres een eigen uitstraling geven en uw publiek echt imponeren, laat dan een eigen Moods ontwerpen of geef uw videopresentatie op de Moods-wand (50m2 videoprojectie)

  • Mozaïek projectie: € 437,50
  • Eigen video: € 937,50
  • Maatwerk: € 1.500,-

* Uiteraard blijft het mogelijk om uw presentatie op onze reguliere beamers te presenteren zonder meerkosten

Moods on Demand wordt geproduceerd door de Produktiewinkel.

Produktiewinkel

Interesse in een conges of evenement met Moods videoprojectie?

Heeft u interesse in het organiseren van uw conferentie of evenement bij MeetINoffice? Neem dan contact op voor de mogelijkheden, ons team staat u graag te woord.