MeetINoffice bestaat uit twee ideaal gelegen locaties in Woerden, de Polanerbaan en de Bleek. Op beide locaties kunt u kiezen uit verschillende trainingsopstellingen.

Locatie De Bleek

De Bleek is de nieuwste en grootste locatie van MeetINoffice en is geschikt voor groepen vanaf 2 personen. De variatie aan ruimtes en de uitgebreide voorzieningen maken de Bleek een ideale locatie geschikt voor groepen tot 200 personen. Elke ruimte is ingericht met een knipoog naar de lokale historie van Woerden en omstreken. Zo is er ‘Kaas’ die verwijst naar de vele kaasmakers in Woerden en ‘Touw’ die geïnspireerd is op de bijzondere touwfabriek in Oudewater.

Meel

Tot 60 personen

Kaas

Tot 24 personen

Touw

Tot 60 personen

Gras

tot 12 personen

Locatie Polanerbaan (budgetlocatie)

Locatie de Polanerbaan van MeetINoffice is geschikt voor groepen tot 30 personen. Uw gasten worden ontvangen in de gezellige lounge, van waaruit alle ruimtes bereikt kunnen worden. Totaal beschikt de locatie over 4 trainingsruimtes. Parkeren kan gratis voor de deur en het station ligt binnen 10 minuten lopen. Heeft u een grotere bijeenkomst, dan kunt u natuurlijk terecht op de Bleek.

De goede bereikbaarheid, luxe uitstraling en faciliteiten van De Directiekamer zorgen voor een grote meerwaarde aan onze zakelijke bijeenkomsten.

Kneipp

Onze Klantendag is perfect verlopen, er is niets verkeerds gegaan of anders verlopen. We hadden goed contact met Jonathan & Dennis, die stonden de hele dag voor ons klaar en dachten met ons mee.

FarMedvisie

Tarieven

Bij MeetINoffice betaalt u geen zaalhuur, maar een arrangementsprijs per persoon, die begint bij € 15,- p.p. Zo bent u niet gebonden aan hoge vaste kosten, en komt u nooit voor verassingen te staan. 

  • 2-uurs arrangement – € 15,- p.p.
  • 4-uurs arrangement – € 19,- p.p.
  • 6-uurs arrangement – € 41,- p.p. (inclusief lunch)
  • 8-uurs arrangement – € 48,50 p.p. (inclusief lunch)

 

Controleer de beschikbaarheid