MeetINoffice bestaat uit twee ideaal gelegen locaties in Woerden, de Bleek 13 en de Polanerbaan 13H.

Scroll voor de budgetlocatie naar onder op deze pagina.

Locatie De Bleek

De Bleek is de nieuwste en grootste locatie van MeetINoffice en is geschikt voor groepen vanaf 2 personen. De variatie aan ruimtes en de uitgebreide voorzieningen maken de Bleek een ideale locatie geschikt voor groepen tot 200 personen. Elke ruimte is ingericht met een knipoog naar de lokale historie van Woerden en omstreken. Zo is er ‘Kaas’ die verwijst naar de vele kaasmakers in Woerden en ‘Touw’ die geïnspireerd is op de bijzondere touwfabriek in Oudewater.

Kaas

Tot 24 personen

Touw

Tot 60 personen

Meel

Tot 60 personen

Gras

tot 12 personen

Locatie Polanerbaan (budgetlocatie)

Locatie de Polanerbaan van MeetINoffice is geschikt voor groepen tot 30 personen. Uw gasten worden ontvangen in de gezellige lounge, van waaruit alle ruimtes bereikt kunnen worden. Totaal beschikt de locatie over 4 trainingsruimtes. Parkeren kan gratis voor de deur en het station ligt binnen 10 minuten lopen. Heeft u een grotere bijeenkomst, dan kunt u natuurlijk terecht op de Bleek.

De variatie in ruimtes, de flexibiliteit van de MeetINoffice medewerkers en de gezellige horecaruimte zorgde ervoor dat onze bijeenkomst zeer succesvol is verlopen – Christa Overliese, HR Manager

Make-A-Wish Nederland

Onze Klantendag is perfect verlopen, er is niets verkeerds gegaan of anders verlopen. We hadden goed contact met Jonathan & Dennis, die stonden de hele dag voor ons klaar en dachten met ons mee.

FarMedvisie

Tarieven

Bij MeetINoffice betaalt u geen zaalhuur, maar een arrangementsprijs per persoon. Zo bent u niet gebonden aan een hoge zaalhuur.

  • 2-uurs arrangement – € 15,- p.p.
  • 4-uurs arrangement – € 19,- p.p.
  • 6-uurs arrangement – € 41,- p.p. (inclusief lunch)
  • 8-uurs arrangement – € 48,50 p.p. (inclusief lunch)

Inclusief zaalhuur, koffie & thee en audio-visuele middelen.

Tarieven budgetlocatie

  • Per uur – € 9,- p.p.
  • Dagdeel – € 13,50 p.p.
  • Per dag (inclusief lunch) – € 34,25

Inclusief zaalhuur, koffie & thee en audio-visuele middelen.

Controleer de beschikbaarheid