MeetINoffice bestaat uit twee ideaal gelegen locaties in Woerden, de Polanerbaan en de Bleek. Op beide trainingslocaties kunt u kiezen uit verschillende trainingsopstellingen, elke opstelling is mogelijk bij MeetINoffice.

Locatie De Bleek

De Bleek is de nieuwste en grootste locatie van MeetINoffice en is geschikt voor groepen vanaf 20 personen. De variatie aan ruimtes en de uitgebreide voorzieningen maken de Bleek een ideale trainingslocatie geschikt voor groepen tot 200 personen. Elke trainingsruimte is ingericht met een knipoog naar de lokale historie van Woerden en omstreken. Zo is er ‘Kaas’ die verwijst naar de vele kaasmakers in Woerden en ‘Touw’ die geïnspireerd is op de bijzondere touwfabriek in Oudewater.

Is uw groep kleiner dan 12 personen dan bent u van harte welkom op locatie Polanerbaan.

Kaas

Tot 24 personen

Touw

Tot 60 personen

Meel

Tot 60 personen

Gras

tot 12 personen

Locatie Polanerbaan

Locatie de Polanerbaan van MeetINoffice is geschikt voor groepen tot 20 personen. Uw gasten worden ontvangen in de gezellige lounge, van waaruit alle ruimtes bereikt kunnen worden. Totaal beschikt de locatie over 7 trainingsruimtes. Parkeren kan gratis voor de deur en station ligt binnen 10 minuten lopen. Heeft u grotere training dan kunt u natuurlijk terecht op de Bleek.

De medewerkers van MeetINoffice zijn servicegericht, altijd bereikbaar, meedenkend (oplossend) en vriendelijk! 

Provincie Utrecht

Super mooie avond gehad met 200 klanten. Perfect geregeld door al het personeel.

De ruimtes zijn mooi en licht en de medewerkers zijn heel klantvriendelijk.

Rabobank

Tarieven

Bij MeetINoffice betaalt u geen zaalhuur, maar een arrangementsprijs per persoon, die begint bij € 15,- p.p. Zo bent u niet gebonden aan hoge vaste kosten, en komt u nooit voor verassingen te staan. 

  • 2-uurs arrangement – € 15,- p.p.
  • 4-uurs arrangement – € 19,- p.p.
  • 6-uurs arrangement – € 41,- p.p. (inclusief lunch)
  • 8-uurs arrangement – € 48,50 p.p. (inclusief lunch)

 

Controleer de beschikbaarheid