MeetINoffice bestaat uit twee ideaal gelegen locaties in Woerden, de Polanerbaan en de Bleek. Op beide trainingslocaties kunt u kiezen uit verschillende trainingsopstellingen, elke opstelling is mogelijk bij MeetINoffice.

Locatie De Bleek

De Bleek is de nieuwste en grootste locatie van MeetINoffice en is geschikt voor groepen vanaf 20 personen. De variatie aan ruimtes en de uitgebreide voorzieningen maken de Bleek een ideale trainingslocatie geschikt voor groepen tot 200 personen. Elke trainingsruimte is ingericht met een knipoog naar de lokale historie van Woerden en omstreken. Zo is er ‘Kaas’ die verwijst naar de vele kaasmakers in Woerden en ‘Touw’ die geïnspireerd is op de bijzondere touwfabriek in Oudewater.

Is uw groep kleiner dan 12 personen dan bent u van harte welkom op locatie Polanerbaan.

Vergaderruimte Meel - centraal in Nederland en goed bereikbaar

Meel

Tot 60 personen

Sfeervolle locatie voor uw bedrijfslunch

EET

Tot 200 personen

Beamer, scherm en flip-over zijn standaard inbegrepen in onze vergaderruimtes

Touw

Tot 60 personen

Vergaderruimte Kaas

Kaas

Tot 24 personen

Locatie Polanerbaan

Locatie de Polanerbaan van MeetINoffice is geschikt voor groepen tot 20 personen. Uw gasten worden ontvangen in de gezellige lounge, van waaruit alle ruimtes bereikt kunnen worden. Totaal beschikt de locatie over 7 trainingsruimtes. Parkeren kan gratis voor de deur en station ligt binnen 10 minuten lopen. Heeft u grotere training dan kunt u natuurlijk terecht op de Bleek.

Complimenten heb ik al gegeven. In het voortraject en op de dag zelf verliep alles prima. Ook heel goed dat er werd geëvalueerd.

Pensioenfederatie

De variatie in ruimtes, de flexibiliteit van de MeetINoffice medewerkers en de gezellige horecaruimte zorgde ervoor dat onze bijeenkomst zeer succesvol is verlopen – Christa Overliese, HR Manager

Make-A-Wish Nederland

Tarieven

Bij MeetINoffice betaalt u geen zaalhuur, maar een arrangementsprijs per persoon, die begint bij € 14 p.p. Zo bent u niet gebonden aan hoge vaste kosten, en komt u nooit voor verassingen te staan. 

  • 2-uurs arrangement – € 14,- p.p.
  • 4-uurs arrangement – € 18,- p.p.
  • 6-uurs arrangement – € 39,- p.p. (inclusief lunch)
  • 8-uurs arrangement – € 46,- p.p. (inclusief lunch)

 

Controleer de beschikbaarheid