Trainingslocatie vlakbij Utrecht

Als u een geschikte plek zoekt voor trainingen of te overleggen hoeft u niet verder te zoeken. MeetINoffice Woerden biedt ruimtes met een capaciteit van 2 tot 200 deelnemers en alle faciliteiten die u nodig heeft om van uw training een succes te maken.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Er staat altijd een medewerker voor u klaar, om bijvoorbeeld wijzigingen in de opstelling vlak voor of tijdens de bijeenkomst snel door te voeren zodat u comfortabel verder kan gaan.

Gratis parkeren voor deur

Direct voor de deur hebben wij meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Komen uw gasten niet met auto maar met de trein? MeetINoffice is in 10 minuten lopend bereikbaar vanaf Station Woerden.

Uw bijeenkomst, onze faciliteiten

Kiest u uit een van de subtiel gedecoreerde en compleet ingerichte ruimtes. Al onze ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen zoals beamers en flip-overs.

Horeca met dagverse producten

Tussendoortjes, lunches, borrelhapjes en diner worden dagelijks, met verse producten uit de streek, ter plekke bereid door ons culinaire team. Naast koffie en thee serveren wij afhankelijk van het seizoen diverse smaakwaters zoals limoen-, munt- of aardbeienwater.

Flexibel annuleren

Indien het aantal deelnemers aan uw bijeenkomst plotseling erg tegenvalt kunt u zonder kosten annuleren. Dit is van toepassing op bijeenkomsten tot 30 personen.

Betalen per persoon

Wij rekenen geen locatiehuur, maar een arrangementsprijs per persoon. Dus ongeacht het aantal deelnemers aan uw bijeenkomst, drukt er geen vaste locatieprijs op uw budget.

Directiekamer - Onze vergaderruimte in Midden Nederland met gratis parkeerruimte.

Trainingsruimtes

MeetINoffice bestaat uit twee trainingslocaties in Woerden met in diversetrainingsruimtes. De ruimtes variëren in grootte van 2 tot 200 personen. Aangezien eten & drinken een belangrijk onderdeel van veel bijeenkomsten vormt, beschikken beide locaties over een sfeervol ingerichte restaurant. Alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van moderne audiovisuele middelen zoals beamers en flip-overs.

De trainingsruimtes op de Bleek zijn subtiel gedecoreerd met een thema die geïnspireerd zijn op lokale producten, historie en locaties. Bijvoorbeeld in de ruimte Touw komt de historie van touwfabriek G. van der Lee uit Oudewater subtiel naar voren. De trainingsruimtes op de Polanerbaan zijn tijdloos en modern ingericht en geschikt voor kleine groepen tot 20 personen.

 • Onze Klantendag is perfect verlopen, er is niets verkeerds gegaan of anders verlopen. We hadden goed contact met Jonathan & Dennis, die stonden de hele dag voor ons klaar en dachten met ons mee.

  FarMedvisie
 • Echt bijzonder zoveel extra mensen die ik bij de ontvangst kreeg te verwerken samen met jullie stagiaire! Gelukkig hebben jullie alles gladjes laten verlopen!

  Steunpunt Rekenen en Taal
 • Complimenten heb ik al gegeven. In het voortraject en op de dag zelf verliep alles prima. Ook heel goed dat er werd geëvalueerd.

  Pensioenfederatie
 • De medewerkers van MeetINoffice zijn servicegericht, altijd bereikbaar, meedenkend (oplossend) en vriendelijk! 

  Provincie Utrecht

Meer weten?

Heeft u interesse in het organiseren van uw training bij MeetINoffice?