Trainingslocatie vlakbij Utrecht

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in Midden-Nederland om een training te geven? Dan bent u bij MeetINoffice aan het juiste adres! MeetINoffice biedt ruimtes voor 2 tot 200 deelnemers en voorziet u van alle faciliteiten om een succesvolle training te organiseren.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Bij MeetINoffice staat er altijd een medewerker voor u klaar. Zijn er (bijvoorbeeld) plotseling wijzigingen in de opstelling vlak voor/tijdens de bijeenkomst? Dan voeren wij deze snel door, zodat u comfortabel verder kunt gaan.

Gratis parkeren voor deur

Direct voor de deur hebben wij meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Komen uw gasten niet met auto, maar met de trein? MeetINoffice is binnen 10 minuten lopend bereikbaar vanaf Station Woerden.

Uw bijeenkomst, onze faciliteiten

U kunt kiezen uit één van de subtiel gedecoreerde en compleet ingerichte ruimtes. Al deze ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen.

Horeca met dagverse producten

Met verse producten uit de streek, bereidt ons culinaire team in de open keuken dagelijks tussendoortjes, lunches, borrelhapjes en diners. Naast koffie en thee serveren wij afhankelijk van het seizoen diverse smaakwaters zoals limoen-, munt- of aardbeienwater.

Flexibel annuleren

Valt het aantal deelnemers aan uw bijeenkomst plotseling erg tegen? Bij MeetINoffice kunt u uw bijeenkomst, tot een week van te voren, zonder kosten annuleren. Deze garantie is van toepassing op bijeenkomsten tot 30 personen.

Betalen per persoon

Wij rekenen geen locatiehuur, maar een arrangementsprijs per persoon. Dit betekent dat er geen vaste locatieprijs op uw budget drukt, ongeacht het aantal deelnemers van uw bijeenkomst.

Directiekamer - Onze vergaderruimte in Midden Nederland met gratis parkeerruimte.

Trainingsruimtes

MeetINoffice bestaat uit twee locaties in Woerden met diverse trainingsruimtes. De ruimtes variëren in grootte van 2 tot 200 personen. Aangezien eten & drinken een belangrijk onderdeel van veel bijeenkomsten vormt, beschikken beide locaties over een sfeervol ingericht restaurant. Alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van moderne audiovisuele middelen. 

De trainingsruimtes op de Bleek zijn subtiel gedecoreerd met een eigen thema, ieder geïnspireerd op een lokaal product, historie en locatie. Bijvoorbeeld in de ruimte Touw komt de historie van touwfabriek G. van der Lee uit Oudewater subtiel naar voren. De trainingsruimtes op de Polanerbaan zijn tijdloos en modern ingericht, en geschikt voor kleine groepen tot 30 personen.

Tarieven

Bij MeetINoffice betaalt u geen zaalhuur, maar een arrangementsprijs per persoon. Zo drukt er geen vaste locatieprijs op uw budget, ongeacht het aantal deelnemers van uw bijeenkomst.

 • 4-uurs arrangement (excl. lunch) – € 22,50 p.p.
 • 8-uurs arrangement (incl. lunch)  – € 52,50 p.p.

Inclusief zaalhuur, koffie & thee en audio-visuele middelen.

Alle tarieven zijn excl. BTW 

Controleer de beschikbaarheid

 

Tarieven budgetlocatie

Voor de tarieven op de Polanerbaan geldt wel een zaalhuur.

Coachruimte:

 • Per uur – € 17,25
 • Dagdeel – € 52,50
 • Per dag – € 105,00

Teamruimte:

 • Per uur – € 20,50
 • Dagdeel – € 63,00
 • Dag – € 105,00

Inclusief zaalhuur, koffie & thee en audio-visuele middelen.

Trainingsruimte:

 • Dagdeel – € 90,00
 • Per dag – € 175,00

Conferentieruimte:

 • Dagdeel – € 195,00
 • Per dag – € 295,00

Inclusief zaalhuur en audiovisuele-middelen. Exclusief koffie en thee.

Onbeperkt koffie en thee – € 3,75 p.p. per dagdeel.

Alle tarieven zijn excl. BTW

Controleer de beschikbaarheid