Trainingslocatie vlakbij Utrecht

Als u een geschikte plek zoekt voor trainingen of te overleggen hoeft u niet verder te zoeken. MeetINoffice Woerden biedt ruimtes met een capaciteit van 2 tot 200 deelnemers en alle faciliteiten die u nodig heeft om van uw training een succes te maken.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Er staat altijd een medewerker voor u klaar, om bijvoorbeeld wijzigingen in de opstelling vlak voor of tijdens de bijeenkomst snel door te voeren zodat u comfortabel verder kan gaan.

Gratis parkeren voor deur

Direct voor de deur hebben wij meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Komen uw gasten niet met auto maar met de trein? MeetINoffice is in 10 minuten lopend bereikbaar vanaf Station Woerden.

Uw bijeenkomst, onze faciliteiten

Kiest u uit een van de subtiel gedecoreerde en compleet ingerichte ruimtes. Al onze ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen zoals beamers en flip-overs.

Horeca met dagverse producten

Tussendoortjes, lunches, borrelhapjes en diner worden dagelijks, met verse producten uit de streek, ter plekke bereid door ons culinaire team. Naast koffie en thee serveren wij afhankelijk van het seizoen diverse smaakwaters zoals limoen-, munt- of aardbeienwater.

Flexibel annuleren

Indien het aantal deelnemers aan uw bijeenkomst plotseling erg tegenvalt kunt u zonder kosten annuleren. Dit is van toepassing op bijeenkomsten tot 30 personen.

Betalen per persoon

Wij rekenen geen locatiehuur, maar een arrangementsprijs per persoon. Dus ongeacht het aantal deelnemers aan uw bijeenkomst, drukt er geen vaste locatieprijs op uw budget.

Directiekamer - Onze vergaderruimte in Midden Nederland met gratis parkeerruimte.

Trainingsruimtes

MeetINoffice bestaat uit twee locaties in Woerden met diverse trainingsruimtes. De ruimtes variëren in grootte van 2 tot 200 personen. Aangezien eten & drinken een belangrijk onderdeel van veel bijeenkomsten vormt, beschikken beide locaties over een sfeervol ingerichte restaurant. Alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van moderne audiovisuele middelen zoals beamers en flip-overs.

De trainingsruimtes op de Bleek zijn subtiel gedecoreerd met een thema die geïnspireerd zijn op lokale producten, historie en locaties. Bijvoorbeeld in de ruimte Touw komt de historie van touwfabriek G. van der Lee uit Oudewater subtiel naar voren. De trainingsruimtes op de Polanerbaan zijn tijdloos en modern ingericht en geschikt voor kleine groepen tot 20 personen.

Tarieven locatie de Bleek

Bij MeetINoffice betaalt u geen zaalhuur, maar een arrangementsprijs per persoon, die begint bij € 15,- p.p. Zo bent u niet gebonden aan hoge vaste kosten, en komt u nooit voor verassingen te staan. 

  • 2-uurs arrangement – € 15,- p.p.
  • 4-uurs arrangement – € 19,- p.p.
  • 6-uurs arrangement – € 41,- p.p. (inclusief lunch)
  • 8-uurs arrangement – € 48,50 p.p. (inclusief lunch)

Inclusief zaalhuur, koffie & thee en audio-visuele middelen.

Tarieven budgetlocatie de Polanerbaan

  • Per uur – € 9,- p.p.
  • Dagdeel – € 13,50 p.p.
  • Per dag (inclusief lunch) – € 34,25

Inclusief zaalhuur, koffie & thee en audio-visuele middelen.

*Arrangementen vanaf 8 personen

 

Controleer de beschikbaarheid

Boven uw budget? Wellicht biedt onze budgetlocatie de Polanerbaan uitkomst