Trainingslocatie vlakbij Utrecht

Bent u op zoek naar een geschikte locatie in Midden-Nederland om een training te geven? Dan bent u bij MeetINoffice aan het juiste adres! MeetINoffice biedt ruimtes voor 2 tot 200 deelnemers en voorziet u van alle faciliteiten om een succesvolle training te organiseren.

Persoonlijke aandacht en begeleiding

Bij MeetINoffice staat er altijd een medewerker voor u klaar. Zijn er (bijvoorbeeld) plotseling wijzigingen in de opstelling vlak voor/tijdens de bijeenkomst? Dan voeren wij deze snel door, zodat u comfortabel verder kunt gaan.

Gratis parkeren voor deur

Direct voor de deur hebben wij meer dan voldoende gratis parkeerplaatsen. Komen uw gasten niet met auto, maar met de trein? MeetINoffice is binnen 10 minuten lopend bereikbaar vanaf Station Woerden.

Uw bijeenkomst, onze faciliteiten

U kunt kiezen uit één van de subtiel gedecoreerde en compleet ingerichte ruimtes. Al deze ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele middelen.

Horeca met dagverse producten

Met verse producten uit de streek, bereidt ons culinaire team in de open keuken dagelijks tussendoortjes, lunches, borrelhapjes en diners. Naast koffie en thee serveren wij afhankelijk van het seizoen diverse smaakwaters zoals limoen-, munt- of aardbeienwater.

Flexibel annuleren

Valt het aantal deelnemers aan uw bijeenkomst plotseling erg tegen? Bij MeetINoffice kunt u uw bijeenkomst, tot een week van te voren, zonder kosten annuleren. Deze garantie is van toepassing op bijeenkomsten tot 30 personen.

Betalen per persoon

Wij rekenen geen locatiehuur, maar een arrangementsprijs per persoon. Dit betekent dat er geen vaste locatieprijs op uw budget drukt, ongeacht het aantal deelnemers van uw bijeenkomst.

Directiekamer - Onze vergaderruimte in Midden Nederland met gratis parkeerruimte.

Trainingsruimtes

MeetINoffice bestaat uit twee locaties in Woerden met diverse trainingsruimtes. De ruimtes variëren in grootte van 2 tot 200 personen. Aangezien eten & drinken een belangrijk onderdeel van veel bijeenkomsten vormt, beschikken beide locaties over een sfeervol ingericht restaurant. Alle vergaderruimtes zijn standaard voorzien van moderne audiovisuele middelen. 

De trainingsruimtes op de Bleek zijn subtiel gedecoreerd met een eigen thema, ieder geïnspireerd op een lokaal product, historie en locatie. Bijvoorbeeld in de ruimte Touw komt de historie van touwfabriek G. van der Lee uit Oudewater subtiel naar voren. De trainingsruimtes op de Polanerbaan zijn tijdloos en modern ingericht, en geschikt voor kleine groepen tot 20 personen.

Tarieven locatie de Bleek

Bij MeetINoffice betaalt u geen zaalhuur. Onze tarieven zijn opgesteld aan de hand van een arrangementsprijs per persoon, vanaf €15,- p.p. Zo bent u niet gebonden aan hoge vaste kosten en komt u nooit voor verrassingen te staan.

  • 2-uurs arrangement – € 15,- p.p.
  • 4-uurs arrangement – € 19,- p.p.
  • 6-uurs arrangement – € 41,- p.p. (inclusief lunch)
  • 8-uurs arrangement – € 48,50 p.p. (inclusief lunch)

Inclusief zaalhuur, koffie & thee en audio-visuele middelen.

Tarieven budgetlocatie de Polanerbaan

  • Per uur – € 9,- p.p.
  • Dagdeel – € 13,50 p.p.
  • Per dag (inclusief lunch) – € 34,25

Inclusief zaalhuur, koffie & thee en audio-visuele middelen.

*Arrangementen vanaf 8 personen

 

Controleer de beschikbaarheid

Boven uw budget? Wellicht biedt onze budgetlocatie de Polanerbaan uitkomst